Каква майка ще стане жената зависи както от нейния характер,

...
 
Каква майка ще стане жената зависи както от нейния характер,
Коментари Харесай

Най-добрите майки са от тези 5 зодии

 

Каква майка ще стане дамата зависи както от нейния темперамент, по този начин и от заобикалящата я среда и от обстановката, в която се намира. Астролозите обаче са сигурни, че знакът на зодиака също е значим.

Вижте кои са 5-те зодии, под които се раждат най-хубавите майки

 

Телец

Силните, постоянни Телци са търпеливи и упорити, те са родени родители: обичат да влагат в децата и да гледат по какъв начин порастват. Жените Телец, любящи и грижовни, са същински майки-мечти.

 

Рак

Раците са подготвени да дават обич и страсти, да предадат своите полезности – майчинският инстинкт (който, както са открили учените, не съществува) се пробужда елементарно в тях. Децата им рядко се оплакват от липса на внимание.

 

Дева

Девите са търпеливи и упорити – и също така имат доста вътрешни запаси. Тяхната самостоятелност и податливост към грижи ги вършат положителни майки, отглеждащи децата си щастливи, само че не и капризни.

 

Козирог

Козирозите отглеждат децата си с образец. Силни и прагматични, те поредно построяват личността на детето, защитавайки ползите му и не позволявайки да се счупи.

 

Риби

Рибите са съчувствени и любящи, способни на дълбоки прочувствени прекарвания, те са отлични образци за майчинство. Майките Риби чудесно схващат страстите на детето си, тъй че децата им порастват съчувствени и изобретателни.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР